bug in patchmode?

The new Daslight - for PC and Mac

Moderators: TomHat, Benno, simonB

Mauricevdonk
Posts: 6
Joined: Mon Dec 14, 2015 6:08 pm
Operating System: Windows
Location: Netherlands

bug in patchmode?

Postby Mauricevdonk » Mon Apr 08, 2019 11:10 pm

Hello, excuse me for the poor english.

When 1 want to patch a fixture, most of them will not patch, some fixtures works. Finally the program crashed.

Some info, i try it on 2 pc's, with the latest official version of Daslight 4 (Version Aug 02 2018 (18.802.8699.1345)
i want to patch a martin Pro2000, but the program crashed.
try Robe fixtures, chrashed.
Try Martin fixtures, chrashed.
Try randomly a fixure, whooohooo, some work :lol: :lol: , but 99% not.

Is this a bug or something?

I have 2 Daslight 4 gold GZM interface's.
2 Daslight 4 GZM, 12 universes, 500+ fixtures

P-Low
Posts: 9
Joined: Wed Feb 27, 2019 9:53 am
Location: Brighton
Contact:

Re: bug in patchmode?

Postby P-Low » Tue Apr 09, 2019 2:34 pm

Hello

We are aware of a bug which affects some Mac OS computers. Your profile suggest you are using windows OS however.

Please can you confirm your computer setup with spec and OS version?

Please can you try with the latest Beta release (5th February 2019).

Kind Regards
Daslight Technical Support

Mauricevdonk
Posts: 6
Joined: Mon Dec 14, 2015 6:08 pm
Operating System: Windows
Location: Netherlands

Re: bug in patchmode?

Postby Mauricevdonk » Wed Apr 10, 2019 10:19 am

Hi,

i have 2 windows 7 pc's. 1 32 bit, 1 64 bit. Both the computers have this problem.
With Daslight 4 Beta the pachtmode works!
But the program still crashes very often. When i program in FX the program randomly crash. If i want to save a file, the program often crash. It's a big file (+/- 450MB).
2 Daslight 4 GZM, 12 universes, 500+ fixtures


Return to “Daslight 4”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests