Luminaires are automatically relocated by default

Real-time 3D simulation

Moderators: TomHat, Benno, simonB

Runick
Posts: 15
Joined: Mon Sep 11, 2017 11:16 pm
Operating System: Windows

Luminaires are automatically relocated by default

Postby Runick » Thu Nov 15, 2018 7:53 pm

hello, I come with another problem of the simulator, it turns out that once finished to build the 3D simulation I keep everything just in case, it turns out that if I eliminate or add a luminaire but all the luminaries are relocated to their default position disarming all the luminaries of where they were located

Runick
Posts: 15
Joined: Mon Sep 11, 2017 11:16 pm
Operating System: Windows

Re: Luminaires are automatically relocated by default

Postby Runick » Mon Nov 19, 2018 2:13 am

https://www.youtube.com/watch?v=0m2jDvDbKiM&feature=youtu.be
Here I bring a recording of my pc to see exactly what it is doing

TomHat
Posts: 699
Joined: Tue Feb 23, 2016 9:11 am
Location: France
Contact:

Re: Luminaires are automatically relocated by default

Postby TomHat » Mon Nov 19, 2018 2:36 pm

Hello,

Which version of EasyView2 are you using ?
Which version of Daslight4 are you using ?

Regards,
TomHat
--
Daslight Support

Mail : france@daslight.com
Phone (French) : +33 (0) 616 427 588
Phone (English) : +44 (0) 7 481 811 500

Runick
Posts: 15
Joined: Mon Sep 11, 2017 11:16 pm
Operating System: Windows

Re: Luminaires are automatically relocated by default

Postby Runick » Wed Nov 21, 2018 6:03 pm

I always use the most current one, as soon as the release always comes out

TomHat
Posts: 699
Joined: Tue Feb 23, 2016 9:11 am
Location: France
Contact:

Re: Luminaires are automatically relocated by default

Postby TomHat » Thu Nov 22, 2018 8:22 am

Okay, Thanks alot for reporting, we will look into this and add a fix into next version.
Sorry you experienced this bug.

Regards,
TomHat
--
Daslight Support

Mail : france@daslight.com
Phone (French) : +33 (0) 616 427 588
Phone (English) : +44 (0) 7 481 811 500

Pascal K
Posts: 1
Joined: Sat Jul 20, 2019 8:42 am
Operating System: Windows

Re: Luminaires are automatically relocated by default

Postby Pascal K » Sat Jul 20, 2019 8:46 am

Hi guys :)

I am using Daslight 4 for some months now and I do have this issue too.

Are there any updates concerning a solution for this problem?

This would be great, thanks a lot :D

TomHat
Posts: 699
Joined: Tue Feb 23, 2016 9:11 am
Location: France
Contact:

Re: Luminaires are automatically relocated by default

Postby TomHat » Mon Jul 22, 2019 7:31 am

Hey,

Sorry for the delay. A fix for this problem should be available in next beta version.

Best regards,
TomHat
--
Daslight Support

Mail : france@daslight.com
Phone (French) : +33 (0) 616 427 588
Phone (English) : +44 (0) 7 481 811 500


Return to “Virtual 3D Simulator”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron