INTERFACE IN STANDALONE MODE NO FADE BETWEEN STEPS

128 out. Stand Alone memory (60 out). Limited software features

Moderators: TomHat, P-Low, simonB, Ksel

mayunta
Posts: 1
Joined: Wed Jan 18, 2012 6:08 pm

INTERFACE IN STANDALONE MODE NO FADE BETWEEN STEPS

Postby mayunta » Wed Jan 18, 2012 6:19 pm

Hi, I have a problem with my interface DVC2 128-M. When it is connected to the computer with the DVC2 program to work correctly. But if it is connected in mode Standalone the scene saved play the steps but no fade between one step and another.

Has this happened to anyone?

Any solution?

Thanks

simonB
Site Admin
Posts: 1262
Joined: Wed Dec 02, 2009 3:57 pm

Postby simonB » Thu Jan 19, 2012 4:33 pm

I can't reproduce this problem. Please e-mail me your showfile and tell me your DVC2 version

Mikkel Hjort
Posts: 3
Joined: Tue May 22, 2012 9:51 am
Location: Copenhagen, Denmark

same problem with dvc3 128

Postby Mikkel Hjort » Tue May 22, 2012 4:47 pm

I seem to have the same problem with a dvc 3 128. The scenes play back fine and fades from step to step when I use the interface with the pc, but jumps from step to step when I use it in standalone mode and trigger the scenes with port 1 and port 2.

It's probably just a smal thing that I've overlooked, but I hope you can help anyway.

Best

simonB
Site Admin
Posts: 1262
Joined: Wed Dec 02, 2009 3:57 pm

Postby simonB » Thu May 24, 2012 2:57 pm

Try with the latest DVC3 beta and it should work

Mikkel Hjort
Posts: 3
Joined: Tue May 22, 2012 9:51 am
Location: Copenhagen, Denmark

Problem not solved yet

Postby Mikkel Hjort » Tue Jul 17, 2012 12:24 pm

Sorry for the late reply. I don't have acces to the interface - it's in an exhibition - but now I've bought another one for testing. But the problem is still the same: No fade between steps in standalone mode.

I've tried the latest DVC3 RC1 from June and like the ealier version the 'Tools/Stand alone' menu is greyed out and I can't select it. Then I tried the latest DVC2 version and updated the firmware. The problem persists. The interface makes nice fades when I play back the scene from the software, but not when I play back in standalone mode.

Any suggestions?

Best

simonB
Site Admin
Posts: 1262
Joined: Wed Dec 02, 2009 3:57 pm

Postby simonB » Wed Jul 18, 2012 1:13 pm

Hi, I still cannot reproduce this.

Are you referring to fade times between steps?
Are you using the latest firmware? (open the Hardware Configuration - Tools application included in the RC1 software directory and click on the firmware tab)

If you still cannot find a solution to your problem, send over your show and I'll test it with a DVC3 128 I have here

Mikkel Hjort
Posts: 3
Joined: Tue May 22, 2012 9:51 am
Location: Copenhagen, Denmark

Postby Mikkel Hjort » Thu Jul 19, 2012 10:45 am

It's the fades between steps that doesn't work in standalone mode.

I have already updated the firmware (v. 1.11) and it makes no difference.

I'm probably just doing something wrong, but can't really figure out what it is.

I've also sent you an email with the show.

Mikkel Hjort

shahidjee
Posts: 1
Joined: Mon Jan 28, 2013 10:22 am

Postby shahidjee » Mon Jan 28, 2013 10:23 am

So if I trigger a scene that ramps channel 1 up and down over 10 seconds, I can then trigger another that ramps channel 3 up and down half way though that also takes 10 seconds, thus over lapping the two ramps in way I desire?

blauerbauer
Posts: 1
Joined: Mon Oct 21, 2019 2:49 pm
Operating System: Mac OS X

Re: INTERFACE IN STANDALONE MODE NO FADE BETWEEN STEPS

Postby blauerbauer » Mon Oct 21, 2019 2:54 pm

a few years later, i have the exact same problem :( is there anyone who knows what to do?
Firmware is up to date. - DVC fun / Daslight 4


Return to “DVC3 128 / DVC2 128-M”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron