Changing effect parameters

The new Daslight - for PC and Mac

Moderators: TomHat, simonB, Benno

Surdna
Posts: 3
Joined: Fri Oct 26, 2018 11:18 am
Operating System: Mac OS X

Changing effect parameters

Postby Surdna » Fri Nov 09, 2018 10:27 am

Hey,

a quick question, is there any way to change or fine-tune the effect parameters after I have generated it or do I need to build a new one every time from scratch if I just want to make a minor tweaks?

Thanks

TomHat
Posts: 546
Joined: Tue Feb 23, 2016 9:11 am
Location: France
Contact:

Re: Changing effect parameters

Postby TomHat » Fri Nov 09, 2018 12:45 pm

Hey,

If you just wish to change one static value in all steps at once, you can select all steps in your scene and set said value directly. Otherwise, if it's an effect param you wish to change, ou need to generate a new effect, I'm afraid.

Regards,
TomHat
--
Daslight Support

Mail : france@daslight.com
Phone (French) : +33 (0) 616 427 588
Phone (English) : +44 (0) 7 481 811 500

Surdna
Posts: 3
Joined: Fri Oct 26, 2018 11:18 am
Operating System: Mac OS X

Re: Changing effect parameters

Postby Surdna » Sat Nov 10, 2018 8:03 pm

Hey,

Thanks for the reply, I noticed that I can save the effect before generating it, which means I can go back to the same parameters and this pretty much solves my issue.


Return to “Daslight 4”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests