DVC3 Gold Interface recognized as DVC2 Gold

512 In, 512 out or 2x512 out. Stand Alone memory (512 out)

Moderators: TomHat, simonB, Benno

SnOOker
Posts: 2
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:33 am

DVC3 Gold Interface recognized as DVC2 Gold

Postby SnOOker » Fri Jul 20, 2012 9:43 am

Hi,

I am new to DasLight Software and bought the interface only some months ago. When DVC 2 starts the initial screen says "DVC 3 Gold Interface" but when I call the "Tool"-Utility it always says I have "DVC 2 Gold Interface". The firmware is 1.08. Is that an error/bug or am I doing something wrong? Ah, by the way: The label inside the interface also reads "DVC 3 Gold"... Thanks for your answer(s)...

simonB
Site Admin
Posts: 1262
Joined: Wed Dec 02, 2009 3:57 pm

Postby simonB » Tue Jul 24, 2012 1:05 pm

Hi

It's normal for the tools to show up as a DVC2, we are going to get this changed soon.

For DVC3, this is not normal, we cannot reproduce this right now. As long as the interface is working well for you we will just keep a look out for this bug in the future.


Return to “DVC4 GOLD / DVC3 GOLD / DVC2 GOLD”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron