DMX In

512 In, 512 out or 2x512 out. Stand Alone memory (512 out)

Moderators: TomHat, simonB, Benno

wildbilly40
Posts: 24
Joined: Mon Feb 20, 2012 7:01 am

DMX In

Postby wildbilly40 » Mon Mar 26, 2012 7:14 am

Hi all, sure my mistake but what I need to do is to connect a manual DMX console (Strand 200+) to dmx in and to have channles 1-48 controlled by it. Other fixture from channel 49 will be controlled by DVC.

With tools.exe i can see that dmx in work.
Is it possible to do it ?

Thanks a lot

Pietro

simonB
Site Admin
Posts: 1262
Joined: Wed Dec 02, 2009 3:57 pm

Postby simonB » Fri Mar 30, 2012 11:57 am

Make sure DMX Input is enabled within the Options menu
Select the general tab at the bottom
Select the ? icon on the left
Select the IN icon
Select the 'Straight Patch' checkbox
Type 1.48 in the bottom edit field and click ok

wildbilly40
Posts: 24
Joined: Mon Feb 20, 2012 7:01 am

Postby wildbilly40 » Sun Apr 01, 2012 7:04 am

Hi Simon, work on DVC2 not in DVC3.
In DVC3, changing channel mode (lpt,htp,dmx in) couse unpredictable effects.

Thanks

Pietro

simonB
Site Admin
Posts: 1262
Joined: Wed Dec 02, 2009 3:57 pm

Postby simonB » Mon Apr 02, 2012 9:19 am

we'll have a look into this


Return to “DVC4 GOLD / DVC3 GOLD / DVC2 GOLD”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests