Search found 13 matches

Go to advanced search

by shofman
Mon Oct 09, 2017 2:32 pm
Forum: Daslight 4
Topic: Midi mapping and Show mode
Replies: 6
Views: 1554

Re: Midi mapping and Show mode

Benno wrote:I will add this to the future feature request list


Thanks !
by shofman
Mon Oct 09, 2017 12:06 pm
Forum: Daslight 4
Topic: Midi mapping and Show mode
Replies: 6
Views: 1554

Re: Midi mapping and Show mode

What a shame...
I'm using show mode button to start / stop some scenes.
So I have to map on each scene the same mapping. I think it's a lost of of time.
Do you consider this as a near feature ?
by shofman
Sun Oct 08, 2017 8:19 am
Forum: Daslight 4
Topic: Midi mapping and Show mode
Replies: 6
Views: 1554

Midi mapping and Show mode

Hello,

Can you explain how I can map a button created in show mode with a midi channel ?
The button start 2 scenes for example.
by shofman
Fri Sep 22, 2017 3:03 pm
Forum: Scanlibrary
Topic: Strobe problem when creating fixture
Replies: 2
Views: 1241

Re: Strobe problem when creating fixture

I answer myself : this a configration error in the channels.
Problem solved.
by shofman
Fri Sep 22, 2017 3:02 pm
Forum: Scanlibrary
Topic: PAN & TILT problem when creating fixture
Replies: 13
Views: 3111

Re: PAN & TILT problem when creating fixture

I answer myself : this a configration error.
Problem solved.

Thanks for your help.
by shofman
Wed Sep 20, 2017 12:18 pm
Forum: Scanlibrary
Topic: PAN & TILT problem when creating fixture
Replies: 13
Views: 3111

Re: PAN & TILT problem when creating fixture

Sorry, but the problem described here : http://forum.daslight.com/viewtopic.php?f=9&t=5061 is the same with the moving heads... I have to enable channels 10 and 12 to use strobe channel (8) in Dasligth 4. I don't understand why... Can you explain or this is a bug ? Best regards Hello, can someo...
by shofman
Thu Sep 14, 2017 4:09 pm
Forum: Scanlibrary
Topic: PAN & TILT problem when creating fixture
Replies: 13
Views: 3111

Re: PAN & TILT problem when creating fixture

Sorry, but the problem described here : viewtopic.php?f=9&t=5061
is the same with the moving heads... I have to enable channels 10 and 12 to use strobe channel (8) in Dasligth 4.
I don't understand why...
Can you explain or this is a bug ?

Best regards
by shofman
Wed Sep 13, 2017 2:06 pm
Forum: Scanlibrary
Topic: Strobe problem when creating fixture
Replies: 2
Views: 1241

Re: Strobe problem when creating fixture

Hello,
Here is the channels details :
Channel 1 is dimming,
Channel 2 is strobe,
Channel 3 is Color Auto,
Channel 4 is Speed (for color Auto),
Channel 5 is red,
Channel 6 is green,
Channel 7 is blue,
Channel 8 is white

Best regards
Stephane HOFMAN
by shofman
Wed Sep 13, 2017 7:15 am
Forum: Scanlibrary
Topic: PAN & TILT problem when creating fixture
Replies: 13
Views: 3111

Re: PAN & TILT problem when creating fixture

I have made another topic for an another bug I think.
Could you watch the file please ?
viewtopic.php?f=9&t=5061

Thanks
by shofman
Tue Sep 12, 2017 10:31 pm
Forum: Scanlibrary
Topic: PAN & TILT problem when creating fixture
Replies: 13
Views: 3111

Re: PAN & TILT problem when creating fixture

shofman wrote:Thanks, I will try tonight.


Your file work as expected. Big thanks !
Do you think that this bug will be fixed in the next release ?
by shofman
Tue Sep 12, 2017 1:19 pm
Forum: Scanlibrary
Topic: Strobe problem when creating fixture
Replies: 2
Views: 1241

Strobe problem when creating fixture

I have another problem to create a PAR fixture file : the strobe channel is not working as expected in Daslight. I have to enable the channel 3 (Color Auto) if I want to see strobe effect. Can you watch my file please, I think this is an another bug. Link to the file : https://drive.google.com/open?...
by shofman
Tue Sep 12, 2017 10:18 am
Forum: Scanlibrary
Topic: PAN & TILT problem when creating fixture
Replies: 13
Views: 3111

Re: PAN & TILT problem when creating fixture

Thanks, I will try tonight.
by shofman
Tue Sep 12, 2017 7:34 am
Forum: Scanlibrary
Topic: PAN & TILT problem when creating fixture
Replies: 13
Views: 3111

PAN & TILT problem when creating fixture

Hello, I have a problem with the build of my chinese moving head wash fixture file. The channels are like this : Channel 1 is PAN, Channel 2 is TILT, Channel 3 is dimming, Channel 4 is red, Channel 5 is green, Channel 6 is blue, Channel 7 is white Channel 8 is strobe Channel 9 is motor speed Channel...

Go to advanced search

cron